Fruktställ….

Äntligen är julen över och vi är redan i slutet av första månaden på 2019! Julen är inte våran favorithögtid så vill man ha massa juliga inlägg så är det inget man kommer hitta här!😝 Men bara för vi inte bloggat så mycket under julen betyder ju inte att vi legat på latsidan. Tvärtom! Här har hänt massor! Ett nytt fruktställ stod på bordet när jag kom hem från jobbet på nyårsafton. Hur coolt som helst!🤗 Tillverkat i slipad stål med formen av ett stort hjärta i mitten! Man måste bara älska att leva ihop med en kreativ designer!
Fylld med citroner eller apelsiner blir den en härlig färgklick i vårt annars väldigt vita hem.

Design och tillverkning, M Lindgren.
Handgjord, beställningsvara.
Pris, 1500 sek.
För beställning maila, info@pinjedahldesign.se

Ha det bäst! Vi ses!

No comments yet.

Lämna en kommentar