Nytt hos oss!

Hej all fina människor!

Ni som inte följer oss på Instagram och Pinterest måste ju undra vart vi har varit dem senaste veckorna! 😉 Kan berätta att vi jobbat på precis som vanligt, men har inte riktigt hittat tiden att skriva här.

Har ni möjlighet så följ oss gärna på Instagram (där vi är som mest aktiva).

Men nu till ett av våra senaste projekt. En bänk med stomme av återvunnen furu som i helgen fått sin första strykning av vit färg. Skivan är tillverkad av gammalt ekgolv, som ska lackas flera ggr för att få en stark sittyta. Det är när man börjar med såna här projekt som man önskar att dagarna hade fler timmar!😉 Såå sugen på att få det klart, men det kan dröja lite med tanke på att det är måndag imorgon igen och vardagen kallar….🙄

Ha det fint, vi ses!

Kommentarer inaktiverade.